dietetyk Karolina Szymak
ocena dietetyka

Dietetyk Karolina Szymak

Specjalizacja

Adres Gabinetu

ul. Marii Skłodowskiej-Curie 48 , 85-088 Bydgoszcz

Doświadczenie i kwalifikacje

certyfikat
  • Studia wyższe (magisterskie)
2 lat doświadczenia w zawodzie

Osiągnięcia

CERTYFIKATY:
• Certyfikat za uczestnictwo w konferencji „Żywienie w onkologii” (2016)
• Certyfikat za uczestnictwo w konferencji „Nowe trendy w żywieniu klinicznym” (2017)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Algi morskie w codziennym jadłospisie każdego pacjenta” (2017)
• Certyfikat za uczestnictwo w wykładzie „Jelita, jako centrum naszej odporności” (2018)
• Certyfikat za udział w szkoleniu „Praca z klientem otyłym z perspektywy psychodietetycznej” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w IV Sympozjum „Terapia Żywieniowa w Onkologii” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w konferencji „Współczesne wyzwania dietetyki” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Płodność a dieta – zaburzenia owulacji i wybrane zaburzenia hormonalne” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w konferencji „Nowe trendy żywienia w chorobach przewlekłych” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Rozszerzanie diety niemowlęcia i dieta dziecka w drugim roku życia - zalecenia i praktyka” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Budowanie masy mięśniowej – postępowanie żywieniowe” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Kontrowersje wokół suplementacji - fakty i mity na temat suplementów diety, wiarygodne źródła wiedzy dla dietetyka” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Probiotyki – zbędny suplement czy panaceum na wszystko?” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Endometrioza i PCOS - zalecenia diagnostyczno – żywieniowe” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Redukcja tkanki tłuszczowej - dieta high carb vs. low carb” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Praca z pacjentem z chorobami autoimmunologicznymi – profilaktyka, diagnostyka i leczenie żywieniowe” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu "Zastosowanie diety roślinnej w leczeniu insulinooporności" (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Interakcje leków z żywnością w chorobach metabolicznych” (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu "Relacja Dietetyk - Pacjent. Praca z trudnym pacjentem" (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Czym skorupka za młodu... Zasady prawidłowego żywienia i postępowania dietetyczno - terapeutycznego u dzieci do 3 roku życia w praktyce pediatrycznej" (2018)
• Certyfikat za uczestnictwo w szkoleniu „Problemy z jedzeniem u dzieci w wieku przedszkolnym” (2019)
• Certyfikat za uczestnictwo w konferencji „Żywienie kliniczne w praktyce – wielospecjalistyczna współpraca) (2019)
WARSZTATY:
• Prowadzenie warsztatów "Zdrowe i niezdrowe zamienniki cukru" (2019)
• Prowadzenie warsztatów "W zdrowym ciele zdrowy duch" (2019)

Usługi

Pierwsza wizyta Czas trwania: 60 min Cena: 120 zł
- dokładny wywiad
- pomiar składu ciała
- analiza zleconych wyników badań
- omówienie dalszej współpracy
Pierwsza wizyta - para Czas trwania: 60 min Cena: 180 zł
- dokładny wywiad
- pomiar składu ciała
- analiza zleconych wyników badań
- omówienie dalszej współpracy
Jadłospis + kontrola Czas trwania: 30 min Cena: 200 zł
- kontrola postępów
- odbiór jadłospisu
Jadłospis + kontrola - para Czas trwania: 30 min Cena: 250 zł
- kontrola postępów
- odbiór jadłospisu
Wizyta dla pacjentów będących we współpracy (kontrola bez jadłospisu) Czas trwania: 30 min Cena: 0 zł
- kontrola postępów